Εύκολος τρόπος να κοιμηθείτε καλύτερα απόψε

Ο μέσος άνθρωπος ξοδεύει περισσότερο από το ένα τρίτο της ζωής του κοιμάται. Αλλά μην ξεγελιέστε - μόνο επειδή το σώμα κοιμάται δεν σημαίνει ότι είναι χαλάρωση. Κατά τη διάρκεια του ύπνου, το σώμα επισκευάζεται έτσι ώστε όταν ο ξυπνητήρι να σβήσει, το σώμα μας ανανεώνεται και ανανεώνεται. Η ανάδευση και η περιστροφή σε όλη τη νύχτα μπορεί να επηρεάσει την κρίση, την παραγωγικότητα και τη δυνατότητα διατήρησης πληροφοριών την επόμενη μέρα. Με την πάροδο του χρόνου, μπορεί να συμβάλει στην παχυσαρκία, τον διαβήτη και, φυσικά, μια χρόνια κακή στάση. Επομένως, αν είσαι πρωινό ή όχι, κοιτάξτε τον κατάλογό μας για το πώς θα κοιμηθούμε καλύτερα απόψε - και ευχαριστούμε το πρωί.

Αξιολογήστε το σύστημα ύπνου σας

bed

Το στρώμα και το μαξιλάρι σας πρέπει να παρέχουν πλήρη άνεση και υποστήριξη. Το κρεβάτι και το σώμα σας θα αλλάζουν φυσικά με την πάροδο του χρόνου, οπότε αν το στρώμα σας είναι επτά (ή μεγαλύτερα), ίσως είναι καιρός για ένα νέο. Μαξιλάρια πρέπει γενικά να αντικαθίστανται κάθε χρόνο.

Διατηρήστε μια χαλαρωτική ρουτίνα ύπνου

Δημιουργήστε μια ρουτίνα για το βραδινό ύπνο που σας χαλαρώνει. Οι ειδικοί συνιστούν να διαβάζετε ένα βιβλίο, να ακούτε χαλαρωτική μουσική ή να απολαύσετε ένα ζεστό μπάνιο. 3. Η κρεβατοκάμαρά σας πρέπει να είναι ένα καταφύγιο άνεσης. Δημιουργήστε ένα δωμάτιο που είναι σκοτεινό, ήσυχο, άνετο και δροσερό για τον καλύτερο δυνατό ύπνο. Σκεφτείτε ένα makeover κρεβατοκάμαρα.

Άσκηση νωρίς

excercise

Ολοκληρώστε τις προπονήσεις σας τουλάχιστον δύο ώρες πριν από τον ύπνο για να εξασφαλίσετε ποιοτικό ύπνο. Ακόμη και ένας βιαστικός περίπατος μπορεί να αυξήσει τη ροή του αίματος και να βελτιώσει τον ύπνο σας. Η τακτική άσκηση μπορεί να σας βοηθήσει να κοιμηθείτε πιο υγιεινά, αλλά για μερικούς ανθρώπους, μπορεί να είναι ενοχλητικό αν γίνει πριν πάτε για ύπνο.

Βελτίωση του ύπνου

Το κλειδί για καλό ύπνο είναι το χρονοδιάγραμμα. Ο κιρκαδικός ρυθμός του σώματός σας ρυθμίζεται από τον κύκλο του φωτός και του σκότους στον φυσικό κόσμο. Για να σας βοηθήσει να κοιμηθείτε, το σώμα σας εκκρίνει την ορμόνη μελατονίνη, η οποία συνδέεται με το σκοτάδι. Έτσι, ιδανικά, είναι καλύτερο να κοιμάται όταν είναι σκοτεινό, αν και οι άνθρωποι που εργάζονται αργά βάρδιες δεν μπορούν πάντα να το κάνουν. Αυτό μπορεί να είναι μια πρόκληση για ορισμένους ανθρώπους ", δήλωσε ο Watson," αλλά θέλουμε να κατανοήσουμε και να αναγνωρίσουμε ότι ο χρόνος είναι σημαντικός. Και αν διαταράξετε το χρονοδιάγραμμα, αυτό έχει συνέπειες για την υγεία του ύπνου.

Ο υγιής ύπνος σημαίνει την αντιμετώπιση οποιωνδήποτε προβλημάτων υγείας που παρεμβάλλονται στον ύπνο. Αν κάποιος αισθάνεται ότι μπορεί να έχει μια διαταραχή του ύπνου - ας πούμε ότι δίνουν αρκετό χρόνο για να κοιμηθούν και κοιμούνται την κατάλληλη στιγμή, αλλά είναι ακόμα κουρασμένοι και υπνηλία ή έχουν προβλήματα αϋπνίας. Ενώ πολλοί άνθρωποι γυρίζουν στην καφεΐνη μετά από μια νύχτα που ξαπλώνεται και στρέφονται, δεν υπάρχει υποκατάστατο για έναν καλό ύπνο. Δεν μπορείτε απλά να το εξαπατήσετε. Δεν υπάρχει χάπι, δεν υπάρχει τίποτα που μπορείτε να πάρετε για να προσπαθήσετε να το ξεπεράσετε ή να προσπαθήσετε να το αντικαταστήσετε.

Σχετικα με εμας

Η μοναδικότητα του παρασκευάσματος Το Good Niter - ο τύπος του που αποτελείται από 11 θεραπευτικά συστατικά επιτρέπει να απαλλαγούμε από τον κύριο λόγο για το ροχαλητό, δηλαδή την απώλεια ελαστικότητας των μυϊκών ιστών του μαλακού ουρανίσκου.