Οροι και Προϋποθέσεις

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΠΡΙΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ

Διαβάστε προσεκτικά τους παρόντες όρους χρήσης πριν χρησιμοποιήσετε τον ιστότοπο ή τις διαθέσιμες υπηρεσίες στον ιστότοπο. Με την επίσκεψη ή τη χρήση του ιστότοπου ή την πραγματοποίηση αγοράς από τον ιστότοπο, επιβεβαιώνετε ότι αποδέχεστε τους όρους αυτού του ιστότοπου. Με την επίσκεψη στον ιστότοπο ή την προβολή οποιουδήποτε περιεχομένου στον ιστότοπο ή / και κάνοντας μια αγορά στον ιστότοπο, δηλώνετε και εγγυάστε ότι έχετε διαβάσει, κατανοήσει, έχετε τη νομική ικανότητα και συμφωνείτε ότι δεσμεύεστε νομικά από αυτούς τους όρους. Εάν δεν συμφωνείτε με αυτούς τους όρους, παρακαλώ μην χρησιμοποιήσετε τον ιστότοπο.

Αυτοί οι όροι καλύπτουν όλα τα προϊόντα που πωλούνται αποκλειστικά από την GT Tower International μέσω της ιστοσελίδας nicesleeptoday.com . Οποιαδήποτε απόκλιση από τους όρους αυτούς θα επιβεβαιωθεί από την GT Tower International. Όλοι οι άλλοι Όροι και Προϋποθέσεις εξαιρούνται. Κάθε χρήστης που εισέρχεται και χρησιμοποιεί τις υπηρεσίες του καταστήματος συμφωνεί και συμφωνεί να συμμορφώνεται με τους όρους που αναφέρονται στο παρόν, χωρίς εξαιρέσεις. Εάν κάποιος δεν συμφωνεί με αυτούς τους όρους, πρέπει να αποφύγει να χρησιμοποιήσει τις υπηρεσίες αυτού του καταστήματος και από οποιαδήποτε συναλλαγή μαζί του. Η αποστολή της παραγγελίας σας προϋποθέτει την αποδοχή αυτών των όρων & συνθήκες και όλους τους όρους αυτής.

ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ

Οι παραγγελίες πρέπει να παραλαμβάνονται μέσω του διαδικτύου συμπληρώνοντας την αντίστοιχη φόρμα παραγγελίας, την οποία μπορείτε να βρείτε στη διεύθυνση nicesleeptoday.com . Η παραγγελία σας παραλαμβάνεται από εμάς τη στιγμή που λαμβάνετε ένα e-mail επιβεβαίωσης από την GT Tower International. Τα στοιχεία παραγγελίας είναι διαθέσιμα στην οθόνη του χρήστη μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας και αποστέλλονται με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στην επικοινωνία μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που έχει καταχωρίσει ο χρήστης.

ΤΙΜΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΩΘΗΣΗ

Όλες οι τιμές εντός του ιστότοπου είναι τελικές. Σε περίπτωση συνεχούς προώθησης, οι πελάτες μας θα έχουν την ευκαιρία να λάβουν έκπτωση στην τιμή του προϊόντος στην προώθηση. Οι τιμές των προϊόντων υπόκεινται σε αλλαγές χωρίς προειδοποίηση. Οι αγοραστές θα χρεώνονται με την τιμή του προϊόντος, που ήταν τρέχουσα κατά την αγορά.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ / ΟΡΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Τα προϊόντα θα αποστέλλονται με courier στη διεύθυνση που έχετε δηλώσει στο έντυπο παραγγελίας. Ο τρόπος πληρωμής είναι το COD (παράδοση μετρητών) ή η παράδοση της DHL. Η αποστολή θα πραγματοποιηθεί καθημερινά, εκτός από τα Σαββατοκύριακα και τις αργίες.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

Οι αξιώσεις επιστροφής ή ακύρωσης αποστέλλονται από

τηλέφωνο: 045/533 00 12. Στην απαίτηση ο πελάτης αναφέρει τον λόγο της αξίωσης. Διατηρούμε το δικαίωμα να μην δεχτούμε την απαίτηση του αγοραστή, εάν οι λόγοι για την καταγγελία του θεωρηθούν παράλογοι. Το επιστρεφόμενο προϊόν πρέπει να είναι στην ίδια κατάσταση με την οποία το λάβατε (ως καινούργιο), χωρίς να αποσφραγιστεί ή η συσκευασία παραβιάζεται, λίγο πριν από την πώληση, ως πλήρη αρχική συσκευασία.

Για να δεχτείτε την επιστροφή, πρέπει να εμφανίσετε τον αριθμό παραγγελίας του ατόμου που αγόρασε αρχικά το προϊόν και των οποίων οι λεπτομέρειες εμφανίζονται στον κωδικό παραγγελίας. Ο πελάτης έχει το δικαίωμα να επιστρέψει το προϊόν που αγοράσατε και να ζητήσει αντικατάσταση του με άλλο προϊόν ή επιστροφή χρημάτων, σε δύο περιπτώσεις: 1. Σε περιπτώσεις αποδεδειγμένης βλάβης της εταιρείας μας (λάθος προϊόν ή προϊόν με ελαττώματα ποιότητας) επιστρέψτε το προϊόν εντός δέκα (10) ημερών από την ημέρα που το έλαβε, χωρίς μεταφορικό κόστος. 2. Εάν η απόφαση του πελάτη να επιστρέψει το προϊόν δεν οφείλεται σε κανέναν από τους προαναφερθέντες αντικειμενικούς λόγους, η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να μην τηρήσει την απαίτηση. Εάν γίνει δεκτή η καταγγελία, ο πελάτης μπορεί να επιστρέψει το προϊόν εντός δέκα (10) ημερών από την ημερομηνία παραλαβής. Σε αυτή την περίπτωση, όλα τα έξοδα μεταφοράς καθώς και οποιαδήποτε διαφορά στην τιμή των προϊόντων επιβαρύνουν τον πελάτη. Σε όλες τις περιπτώσεις, τα προϊόντα πρέπει να βρίσκονται στην κατάσταση που έλαβε ο πελάτης, να είναι πλήρεις, χωρίς καμία ζημιά και στην αρχική του συσκευασία. Εάν δεν επιστραφεί εντός δέκα (10) ημερών, τότε το κατάστημά μας δεν είναι υποχρεωμένο να δεχτεί επιστροφή χρημάτων. Με την τήρηση των Όρων και προϋποθέσεων και την αποδοχή της επιστροφής του προϊόντος, ο πελάτης δικαιούται να λάβει είτε άλλο προϊόν ίσης αξίας είτε επιστροφή χρημάτων. Η επιστροφή στον πελάτη θα ολοκληρωθεί εντός ενενήντα (90) ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του προϊόντος. Σε περίπτωση επαναλαμβανόμενων επιστροφών ή επιστροφών σε περίπτωση που η εταιρεία μας, κατά την απόλυτη κρίση της, κρίνει ότι ο πελάτης καταχράται το δικαίωμα επιστροφής ή ενεργεί κακόπιστα δικαιούται να αρνηθεί την επιστροφή του προϊόντος, ακόμη και αν πληρούνται και πληρούνται οι προϋποθέσεις αυτές . Οι όροι αυτοί δεν επηρεάζουν τα δικαιώματα των καταναλωτών που προβλέπονται από το νόμο.

ΟΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΣΑΣ ΩΣ ΠΕΛΑΤΗ

Είστε υπεύθυνοι για την επιλογή του προϊόντος σας και την καταλληλότητά του για τους σκοπούς σας. Ο πελάτης δεν πρέπει να βλάψει ή να επιχειρήσει να βλάψει την ακεραιότητα, την ασφάλεια ή / και τη διαθεσιμότητα των υπηρεσιών της εταιρείας μας.


ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

Η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει ή να ενημερώσει αυτούς τους όρους και προϋποθέσεις, αλλά αυτό το δικαίωμα δεν επηρεάζει τους υπάρχοντες όρους και προϋποθέσεις, που γίνονται αποδεκτοί από τον πελάτη μετά την παραγγελία. Η τροποποίηση ή ανανέωση θα είναι αποτελεσματική από τη στιγμή που θα ενημερώσει το κείμενο για οποιαδήποτε αλλαγή. Ελέγχετε περιοδικά για αλλαγές στην ενότητα των όρων και προϋποθέσεων αυτού του ιστότοπου.

ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Τα προϊόντα που φιλοξενούνται στις σελίδες του καταστήματος είναι υψηλής ποιότητας και πληρούν όλες τις απαιτούμενες προδιαγραφές. Επίσης αναλύεται πλήρως από την άποψη της ποιότητας και της χρήσης. Για οποιαδήποτε άλλη χρήση ή εφαρμογή διαφορετική από αυτή για την οποία προτείνεται και κατασκευάζεται από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, είναι αποκλειστικά ευθύνη του πελάτη.